Landstede Groep
21 september 2023

Terugblik informatieavond omwonenden Westeinde 33

Dinsdag 19 september 2023 was er een informatieavond voor omwonenden over het nieuwe gebouw. We verwelkomden ongeveer 20 buren in de Theaterzaal van het huidige gebouw op Westeinde 33.

Na een warm welkom door de directeur Landstede MBO, Miluska Broekhuis, gaf projectleider Max Jacbosen een update over de status van het project. Pascale Leistra, de architect van ons nieuwe gebouw, liet het voorlopig ontwerp van de nieuwbouw zien.

Vragen van omwonenden

Na de presentatie was er ruimte voor vragen. De vragen gingen onder andere over de fietsroute, de nieuwe zonnepanelen en het onderhoud van de groenstrook.

De input van omwonenden nemen we mee in de volgende fase van ons ontwerp.  Daarnaast vinden ook wij het van groot belang dat de nieuwbouw veilig en met zo min mogelijk overlast voor omwonenden wordt uitgevoerd.

Vervolg omwonendenbijeenkomsten

Het was de tweede keer dat omwonenden samenkwamen voor de nieuwbouw. In december 2022 vond de eerste informatieavond plaats. Volgend jaar organiseren we, naast de reguliere informatieavonden, een participatiesessie voor omwonenden.